tiistai 12. lokakuuta 2010

skolan.

Eilen illalla harjoituksissa tunsin oloni jo kipeäksi. Selkä taas huonossa kunnossa kun sain siihen poikittaisen mailan.. Kun olin menossa nukkumaan tärisin koska oli niin kylmä. Yölllä en herännyt kertaakaan vaikka yleensä niin käy! Joten propsit mulle! Aamu oli taas jotain aivan kamalaa.. Särkylääkettä nassuun ja kouluun kuumeessa. Bussi pysäkillä en meinannut pysyä pystyssä ja melkein jopa pyörtysin siinä. Jeejee !
Tossa jtn webbi paskaa tänään.
 Meillä alko päivä hyvin uskonnolla ja sen jälkeen ruotsilla. Sitten oppilaisen iloksi suunnistusta vesisateessa! Vai oliko se jopa lunta? Mutta ainakin oli kamalan kylmä.. Nyt jännitetään koeviikon tuloksia. Sen ainakin tiedän että ranskan uusinta kutsuu! En jaksaisi odottaa tuloksia ja sitä kuinka monta pettymystä sieltä tulee. Ja montako täytyy uusia? Veikkaan että ainakin matikka ehkä englanti ja psykologi. Sen tiedän että historiasta varmaankin pääsin läpi ja toivon että myös äidinkielestä.
 Muuten ihan mukaisa päivä, Tonon ja Sinin liikunta tuntia katsellessa ja sen jälkeen Turussa pyörimistä. Tän päivän päässä soiva biisi on Crash-Sugared.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti